Nekada velika nada bh. nogometa: Belmin Vila se vratio u BiH i pronašao novi angažman

Koštao ga noćni život

Nekada velika nada bh. nogometa: Belmin Vila se vratio u BiH i pronašao novi angažman

S. Mlaćo

Nekada velika nada bh. nogometa Belmin Vila vratio se u našu zemlju i pronašao novi angažman.

Vila je nekadašnji kadetski i juniorski reprezentativac naše zemlje, a u narednom periodu će nositi dres novog člana Druge lige Centar FK Rudar Breza.

Danas je to i zvanično potvrđeno na stranici kluba iz Breze.

Ukoliko bude pravi Vila će sigurno biti veliko pojačanje za Rudar i prijetnja za protivničke odbrane.

Posljednji angažman 25-godišnjak je imao u švedskoj Syrianski, a nastupao je i za NK Travnik, NK Bosna Visoko, FK Igman Konjic, Jedinstvo Bihać, zvijezdu Gradačac, Hajduk U19, Željezničar U19, gdje je i ponikao.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Veliki talenat često su zasjenio nesportski život, a u razgovoru za SportSport.ba krajem 2018.godine otvoreno je govorio o tome.

"O tome nije baš lako govoriti, svjestan sam i sam da sam mogao mnogo više u karijeri napraviti, ali najviše je do mene. Poklopilo se tako. Noćni život i nogomet ne idu zajedno, dok sam ja kao mlad igrač prošao kroz sve to. Kajem se, naravno, iako od toga nemam ništa danas", kazao je Vila.

Top Komentari

JJ90
Kakav noćni život. Lik je mentalno bolestan i nesposoban za normalan život i karijeru.
6 1
Dino69
Propalica samo jeger i kladionica
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi