Nekadašnji bh. reprezentativac sa AEL Limassolom na čelu tabele

Kiparsko prvenstvo

Nekadašnji bh. reprezentativac sa AEL Limassolom na čelu tabele

A. Beganović

Nakon 23. odigrana kola, AEL Limassol, kojeg s klupe predvodi nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativac Dušan Kerkez, nalazi se na čelu tabele.

Naime, uoči 23. kola kiparskog prvenstva, Kerkezov AEL nalazio se na drugom mjestu tabele sa dva boda manje od tada vodećeg Apollona.

No, s obzirom da je Apollon odigrao 1:1 sa Karmiotissom, a Kerkezovi izabranici s minimalnih 1:0 savladali Paphos, preuzeli su prvo mjesto na tabeli.

A, da će se do kraja sezone voditi velika borba za titulu govori i to da je Omonia trećeplasirana sa samo bod zaostatka za vodećim dvojcem, a Anorthosis četvrtoplasirani sa četiri boda manje.

U narednom kolu AEL ide u goste spoemutom Anorthosisu, Apollon na svom terenu dočekuje AEK Larnacu, dok je Omonia domaćin Nea Salamisu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi