Nekadašnji fudbaler Zrinjskog blizu Aktobea

Odlazi u Kazahstan

Nekadašnji fudbaler Zrinjskog blizu Aktobea

Nekadašnji fudbaler Zrinjskog Hrvoje Milićević karijeru će nastaviti u Kazahstanu.

Mostarac se od 2014. godine vodio kao igrač italijanske Pescare, međutim u ovom klubu se nije uspio izboriti za minutažu, pa je nedavno došlo do raskida između dvije strane.

Iako je po završetku epizode u Italiji na stolu imao nekoliko ponuda, na kraju se navodno odlučio za kazahtanski Aktobe s kojim bi uskoro trebao zvanično potpisati ugovor. 

Podsjetimo, Milićević je na bosanskohercegovačkim terenima igrao od 2010. do 2014. godine. Za mostarski klub je odigrao ukupno 74 utakmice i pritom postigao četiri pogotka, a svojevremeno je također bio i član mlade reprezentacije Hrvatske.

Njegov novi klub Aktobe je sezonu u Kazahstanu okončao na devetoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi