Bivši igrač Zrinjskog debitovao u Seriji A protiv Milana

Ostvario dječački san

Bivši igrač Zrinjskog debitovao u Seriji A protiv Milana

Hrvoje Miličević, fudbaler koji je ponikao u Zrinjskom, proteklog vikenda debitovao je u italijanskoj Seriji A. 

Iako je u Pescaru stigao još u januaru 2014. godine, Miličević je u proteklom periodu igrao za rezervnu ekipu ovog kluba i na posudbama u niželigašima Teramu i L'Aguili. Ipak, upornost i strpljenje isplatili su mu se proteklog vikenda kada je pod palicom trenera Zemana debitovao protiv Milana. 

Utakmica je završila rezultatom 1:1, a 23-godišnji Miličević je u igru ušao u 85. minuti kada je zamijenio Lediana Memushaja. 

"Jako sam sretan. To je bio nezaboravan dan za mene i prva utakmica u Seriji A u dresu Pescare", kazao je Miličević ne krijući oduševljenje. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi