Nekadašnji veznjak Fenera poručio: Edin Višća je moj omiljeni igrač

Selcuk Sahin smatra da je Basaksehir favorit za titulu

Nekadašnji veznjak Fenera poručio: Edin Višća je moj omiljeni igrač

Edin Višća već godinama unazad pruža sjajne partije u turskom šampionatu, a i ove sezone je glavna uzdanica Basaksehira, koji se bori za titulu prvaka Turske.

Ovaj nekadašnji fudbaler Željezničara je jedan od najcjenjenijih fudbalera u Turskoj, pa tako i iskusni Selcuk Sahin, nekadašnji veznjak Fenera, ima jako visoko mišljenje o bh. reprezentativcu.

Sahin će uskoro napuniti 38 godina, ali još uvijek nije okončao svoju fudbalsku karijeru, pa je danas kapiten Genclerbirligija.

Ipak, Sahina svi pamte iz dana u Fenerbahčeu, klubu čiji je član bio 12 godina i za koji je skupio više od 320 nastupa, a u svom intervjuu za turski Sputnik je govorio o svojoj bogatoj karijeri, ali je pomenuo i Edina Višću.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Tako je Sahin poručio da je upravo Višća njegov omiljeni igrač u turskoj Super ligi, a Višćinom Basaksehiru je dao najviše šansi za titulu prvaka.

"Bašakšehir je u utrci za titulu već nekoliko godina, a trenutno su oni moji favoriti za titulu. Ipak, Bešiktaš i Galatasaray neće tek tako odustati. Mislim da i Trabzonspor ima šansu, imaju dobru ekipu i dobrog trenera", istakao je Selcuk Sahin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi