Neki novi Inter: Spalletti odabrao postavu od koje se puno očekuje

Inter igra protiv Sassuoloa

Neki novi Inter: Spalletti odabrao postavu od koje se puno očekuje

Fudbaleri Sassuoloa i Intera uskorio će na teren u okviru 1. kola italijanske Serije A.

Navijači Intera polažu velike nade u ovu sezonu i to sa razlogom obzirom da je rukovodstvo kluba angažovalo nekoliko sjajnih fudbalera kao što su Šime Vesaljko, Kwado Asamoah, Stefan SDe Vrij, Radja Nainggolan ili Keita Balde.

Zanimljivo, trener Luciano Spalletti je odlučio da neke nove fudbalere ostavi na klupi za utakmicu protiv Sassuoloa, ali sastav Nerazzurra bez obzira na to izgleda vrlo moćno.

Na terenu, od novajlija, će biti pomenuti Asamoah, Lautaro Martinez koji je stigao iz Racing Cluba te Matteo Politano koji je došao upravo iz Sassuoloa. Na klupi su ostali Keita Balde i Šime Vrsaljko, a zanimljivo da su na istoj i Ivan Perišić te Milan Škriniar koji su se očekivali u prvoj popstavi.

Sastav Intera: Handanović, Asamoah, Brozović, Dalbert, D'Ambrosio, De Vrij, Icardi, Martinez, Miranda, Politano, Vecino.

Sastav Sassuoloa: Consigli, Berardi, Boateng, Bourabia, Rogerio, Di Francesco, Duncan, Ferrari, Lirola, Magnanelli, Magnani.

Utakmica počinje od 20.30 sati.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Babo
Isto sranje ko i proslih sezona...katastrofa
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi