Nekima smiješno, navijačima Intera baš i ne: Spalletti "pozdravlja" veliko pojačanje

Vidal ipak u Barceloni

Nekima smiješno, navijačima Intera baš i ne: Spalletti "pozdravlja" veliko pojačanje

E. Škorić

Čileanski reprezentativac Arturo Vidal večeras je navodno potpisao za Barcelonu.

Još uvijek nema zvanične informacije iz Barcelone, no katalonski mediji su objavili da je stvar završena i da će 31-godišnji veznjak za 19 miliona eura preći iz Bayerna, a s Kataloncima će potpisati do 2021. godine.

On je četvrto pojačanje Barce nakon Arthura, Lengleta i Malcolma, a očekuje se da u ponedjeljak bude predstavljen na Nou Campu kada obavi ljekarske preglede.

Vidala su prethodno svi vidjeli u Interu, Luciano Spalletti je praktično već računao na njega, ali on se na kraju odlučio za Barcelonu.

Stoga internetom kruži jedna šaljiva fotografija u kojoj Spalletti "pozdravlja" Vidala. Fotografija je hit među onima koji ne navijaju za Inter, dok navijači ovog kluba pomalo razočarano gledaju najave o prelasku Vidala u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi