Nekoliko novih imena na spisku Vinka Marinovića

Selektor saopštio igrače za meč sa Albanijom

Nekoliko novih imena na spisku Vinka Marinovića

M. Šljivak

Selektor U21 reprezentacije BiH Vinko Marinović odabrao je fudbalere za prijateljski meč protiv Albanije koji se igra 28. maja u Elbasaniju.

Marinović nije računao na fudbalere koji su priključeni A timu, a za ovu utakmicu je pozvao 20 fudbalera, među kojima ima i nekoliko novih imena.

Golmani: Azir Muminović (Sloboda), Suan Bešić (Marseille)

Odbrana: Stjepan Radeljić (Stuttgart), Marko Mihojević (PAOK), Kemal Osmanković (Željezničar), Advan Kadušić (Zrinjski), Halid Šabanović (Sarajevo), Stjepan Vego (GOŠK), Nihad Mujakić (Sarajevo).

Vezni red: Marijan Ćavar (Eintracht), Nikola Eskić (Napredak Kruševac), Haris Hajdarević (Željezničar), Luka Menalo (Široki Brijeg), Nikola Dujaković (Krupa), Vladan Danilović (Borac), Edis Smajić (Sloboda), Nemanja Anđušić (Čelik).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Napad: Nardin Mulahusejnović (GOŠK), Mićo Kuzmanović (Sarajevo), Demir Peco (Radnik).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi