Nema bodova bez Huseinspahića: Zasluženo smo slavili u Visokom

Upisao treću asistenciju u posljednje tri utakmice

Nema bodova bez Huseinspahića: Zasluženo smo slavili u Visokom

Samir Mlaćo

Goražde je danas došlo do četvrtve pobjede ove sezone u Visokom protiv Bosne (0:1). Nakon slabog otvaranja sezone, izabranici Nihada Nalbantića su sjajno zaigrali i sada zauzimaju osmo mjesto na tabeli. 

Junak momaka sa Drine ponovo je bio Armin Kapetan, a asistenciju je upisao Dženis Huseinspahić. Zanimljivo da je ovo bila treća asistencija Huseinspahića u isto toliko posljednjih utakmica i svaki put je bila za pobjedu.

Pojedini navijači Goražda tako vole reći da Goražde i dobija samo kada ovaj 26-godišnjak asistira.

"Pred nama je bila jedna teška utakmia. Domaćin je pokušao da se vadi i dođe do važnih bodova, ali dali smo sve od sebe da to spriječimo i na kraju zasluženo slavili. Uvezali smo četiri pobjede i to nam daje mnogo samopouzdanja za naredne mečeve. Nadam se da ćemo već u subotu protiv Čapljine ponovo pokazati naše kvalitete", kazao je Huseinspahić za SportSport.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi