Blagojević pred Bratstvo: Stvari dolaze na svoje, sutra želimo nova tri boda
Blagojević (14) vjeruje u svoj tim

Goražde traži treću pobjedu

Blagojević pred Bratstvo: Stvari dolaze na svoje, sutra želimo nova tri boda

Samir Mlaćo

Dvije vezane pobjede su iza nogometaša Goražda. Momci sa Drine pozitivni niz žele nastaviti i u susretu protiv Bratstva koji sutra igraju na svom stadionu.

Tribine stadiona u Goraždu će zbog kazne biti prazne još ovaj meč, ali motiva izabranicima Nihada Nalbantića sigurno neće nedostajati.

Svjestan toga je i Dario Blagojević, jedan od ponajboljih nogometaša u redovima ovog federalnog prvoligaša.

"Respektujemo Bratstvo, ali svakako da očekujem naša nova tri boda. Momčad iz Gračanice dobro poznajemo, međutim domaćini smo i mi se pitamo", kazao je Blagojević, te se dotakao igara njegovog tima u dosadašnjem dijelu sezone.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Imali smo jako težak raspored u prva četiri. U nekim utakmicama nismo imali ni sreće da osvojimo bodove. Sada stvari dolaze na svoje, uvezali smo dvije pobjede i naša forma ide uzlaznom putanjom. Ova ekipa može mnogo, a ako nas sreća pogleda vjerujem da ćemo se naći među prvih šest ekipa", jasan je prvotimac FK Goražde Dario Blagojević u razgovoru za SportSport.ba.

Susret između Goražda i Bratstva igra se u subotu sa početkom u 15:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi