Skromna posjeta publike u 7. kolu Prve lige FBiH

Živinice spasile tužnu brojku

Skromna posjeta publike u 7. kolu Prve lige FBiH

Samir Mlaćo

U Prvoj ligi Federacije BiH u subotu su odigrani susreti 7. kola Prve lige FBiH. Vidjeli smo mnogo uzbuđenja, a samo jedan meč je završen bez pogodaka.

Kada je posjeta u pitanju, tribine su bile poprilično prazne. Najviše gledalaca bilo je u Živinicama. Meč između Slavena i Veleža pratilo je 880 gledalaca, a na drugom mjestu je duel između Rudara i TOŠK-a gdje je bilo 350 gledalaca.

Pedeset manje je pratilo duel Zvijezde i Metalleghea, 200 Igmana i Bosne, dok je 160 bilo na duelu Orašja i Jedinstva. 150 je pratilo duel Viteza i Čapljine.

Nedjeljni duel Olimpika i Novog Travnika pratilo je 70 gledalaca, dok je u Goraždu bilo 20, s obzirom da su domaći pod kaznom Nogometnog saveza Federacije BiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Dakle, osam susreta 7. kola Prve lige FBiH pratilo je ukupno 2130 gledalaca, što je u prosjeku 266 gledalaca po utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi