Selmir Pidro produžio ugovor s FK Sarajevo

Ostaje u bordo klubu

Selmir Pidro produžio ugovor s FK Sarajevo

E. Čaušević

FK Sarajevo objavio je danas da je još jedan igrač ovog tima produžio ugovor.

Naime, riječ je o mladom lijevom beku Selmiru Pidri koji se vratio na teren nakon teške povrede. Pidro će biti spreman za novu sezonu, a ovaj 22-godišnjak ranije je pokazao da se radi o zaista talentovanom igraču.

Bordo klub je saopštio danas da je Pidro odlučio potpisati novi ugovor, te da će u bordo klubu ostati do ljeta 2024. godine.

"Presretan sam zbog nastavka saradnje sa FK Sarajevo. Drago mi je što ću i dalje braniti boje najvećeg bh. kluba, te se nadam da ću opravdati ukazano povjerenje. U prethodne dvije godine osvojili smo tri trofeja i nadam se da ćemo nastaviti redati uspjehe i u sezonama koje su pred nama", rekao je Pidro.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj Bugojanac u dresu Sarajeva je odigrao 22 utakmice i uspio je zabiti jedan gol i upisati tri asistencije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Kad imaš tako duge ugovore s izuzetno talentovanim pojedincima, nemojte se iznenaditi kad Sarajevo obznani da je dogovorena višemilionska prodaja nekog igrača u inostrani klub ! Svaka čast za upravu, rade sjajan posao
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi