9

Komentari (9)

mostarac
Zao mi je da niste ni jedan clanak napisali prije 2 sedmice kad je baki umrla majka Neda..Baka u ime Mostaraca,Velezovaca i u ime svih gradjana BiH primi nase iskreno saucesce ...
MirzaBarucic
Da znaš jarane da si u pravu. A hitri su postaviti golišave žene, Karleušu i raznorazne anonimuse. Fakat bruka i sramota. Saučešće Baka u moje lično ime.
mostarac
Bak je bio selektor BiH i kao takav zasluzuje respekt i postovanje sve one izjave u vezi Zrinjskog kod mene ne piju vode jer znam da je Baka u dubini svoje duse Mostarac,raja,nije papak nikad bio malo nekad prebrz na jeziku kao i vecina nas Mostarca ali u dubini dusi dobar i posten covjek koji voli Velez ,Mostar i BiH !!!Pozz lafe !!
pipun
... Bola, Bola, reci Balji da se neza****je...
Benjamingst
Covjek koji voli BiH a mnogi ga mrze... Baka je covjek koji kaze ono sto misli. Bravo Baka idemo po novu pobjedu.
Honduras
Plavi orkestar
À Zašto nebi volio BiH.Zar Nije normalno i uobicajeno u cjelom svjetu da ljudi vole svoju zemlju,rodnu grudu.Danas postalo neka furka da ne voliš svoju zemlju.U tome prednjace pojedini politicari a isti ti u drugim uredjenim zemljama bi maksimalno dogurali do kakvog smecara dok u ovoj zemlji zive ko bogovi i oni i njihove familije a sve na racun upravo te drzave i njenih naroda koju mrze.Da se nekad uredi ova drzava i njeno pravosudje svi bi oni završili iza rešetaka zajedno sa svim onim primitivcima koji se takmice koji ce više pljunuti na svoju drzavu u kojoj zive.Zato je i ne uredjuju jer znaju šta ih ceka.Baki puno zdravlja i uspjeha zelim.
BJB1
Baka car,opet za selektora
Leo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.