Nema veze što se Zidane vratio, Real "sluša" ponude za Isca

Da li će veznjak napustiti Bernabeu?

Nema veze što se Zidane vratio, Real "sluša" ponude za Isca

Bez obzira na želje Isca da ostane u Real Madridu, čini se da ga je kraljevski klub ipak spreman prodati ovog ljeta.

Zinedine Zidane ima izuzetno visoko mišljenje o Iscovim fudbalskim kvalitetama, ali ni povratak francuskog stručnjaka na klupu neće spriječiti odlazak nekadašnjeg veznjaka Malage - ukoliko stigne adekvatna ponuda.

Marca tvrdi da je Real spreman prodati Isca, ali da će konačna odluka biti donesena nakon što Kraljevi "saslušaju" sve ponude koje budu smatrali primamljivima.

Navodno su među zainteresovanima za Iscove usluge Juventus, Milan i Manchester City, ali još uvijek na adresu Reala nisu stigle zvanične ponude.

Podsjetimo, 26-godišnji Isco je bio "zamrznut" od strane bivšeg stratega Reala Santiaga Solarija, pa u periodu dok je on bio na klupi nije upisao niti jedan start u LaLigi i Ligi prvaka.

Vjeruje se da bi s povratkom Zinedinea Zidanea mogli doći svjetliji dani za Isca, ali ne bi čudilo da on ipak ne dočeka novu sezonu kao član Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bez obzira što se Zidane vratio na klupu Reala vjeruje se da Isco ni naredne sezone ne bi imao zacementirano mjesto u startnih 11.

Na kraju treba istaći da Iscov ugovor sa kraljevskim klubom važi do 2021. godine, pa Real još uvijek ima šansu prodati ga za značajnu svotu novca.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi