Nemaju milosti: Navijači Manchester Uniteda pronašli Pulišićev tweet iz 2014. godine

Jasna poruka za Amerikanca

Nemaju milosti: Navijači Manchester Uniteda pronašli Pulišićev tweet iz 2014. godine

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja jučer su doživjeli težak poraz od Manchester Uniteda (4:0) u prvom kolu Premiershipa.

Plavci su loše otvorili novu sezonu i to teškim porazom na Old Traffordu protiv Crvenih đavola. United je na kraju slavio sa 4:0 i pokazao da Frank Lampard još uvijek nije najbolje pripremio svoj tim.

Za Chelsea debitovao je i Christian Pulišić koji je igrao u drugom poluvremenu, ali uspio napraviti neku prevagu. Upravo se Pulišić našao na udaru navijača Uniteda nakon meča.

Naime, oni su pronašli njegov status na Twitteru koji je objavljen još 2014. godine i poručili su da isti može objaviti i danas. Naravno, aludiraju na to da je napravio veliku grešku što je došao u Chelsea, te da je trebao ostati u Dortmundu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kada znaš da si napravio grešku", napisao je Pulišić prije pet godina na Twitteru.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Grohot
Strasno, sta pisete i objavljujete
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi