Nemaju pravo na kiks: Kladioničari ne pamte veću kvotu na pobjedu Barcelone

Gostuju kod Celte

Nemaju pravo na kiks: Kladioničari ne pamte veću kvotu na pobjedu Barcelone

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelona danas igraju u gostima protiv Celte Vigo utakmicu 32. kola španske La Lige i nemaju pravo na kiks.

Barcelona ima 68 bodova kao i Real Madrid koji je lider na tabeli, ali Kraljevi imaju bolji međusobni omjer. Katalonci danas nemaju pravo na kiks ukoliko žele da se i dalje bore za titulu prvaka, ali je jasno da ih očekuje teško gostovanje.

Celta je uvijek bila "nagazna mina" za Barcelonu, te su Katalonci za stadionu Balaidosu znali doživjeti teške poraze u proteklih nekoliko sezona.

No, utjeha za njih može biti što se utakmica igra pred praznim tribinama jer je poznato da su navijači Celte uvijek bili ogroman vjetar u leđa za svoj tim u mečevima protiv velikih klubova.

Međutim, ni Barcelona ne blista previše što se igre tiče, a zbog toga je Quique Setien dobio žestoke kritike. Danas nemaju pravo na kiks što je sigurno veliki pritisak na igrače Barcelone, ali jasno je da su oni itekako navikli na takve stvari.

Da Barcelona ove sezone nije dominantna kao nekada najbolje pokazuju kvote na kladionicama. Kladioničari ne pamte kada je bila veća kvota na pobjedu Barcelone bez obzira što igraju u gostima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, s obzirom da nemaju pravo na kiks jasno je da će Katalonci dati sve od sebe da pobijede. Upravo zbog toga ne smijete propustiti ovakav "poklon" na kladionicama što se tiče kvote na pobjedu gostiju.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za meč Celte i Barcelone koje su iznenadile sve. Kvote za ovaj meč pogledajte OVDJE. Podsjećamo, utakmica Celte i Barcelone igra se danas od 17 sati.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

barcaforever
Slabo ove sezone, ako dobiju 1:0 u gostima protiv Celte to će biti remek djelo...
1 0
Vienner
Smanjit ce kvotu barsa uzima 1000% nema pravo na nerijeseno a kamoli da izgubi bio bi kraj za prvo mjesto
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.