"Nemamo ni selektora, a naš protivnik već igra prijateljske utakmice"

Rumuni pišu

"Nemamo ni selektora, a naš protivnik već igra prijateljske utakmice"

E. Škorić

I mediji u Rumuniji ispratili su prijateljsku utakmicu Zmajeva u Los Angelesu.

Bh. nogometna reprezentacija sinoć je u dva sata iza ponoći po srednjoevropskom vremenu odigrala prijateljski meč sa Sjedinjenim Američkim Državama u Los Angelesu, te je poražena golom u finišu iako je dobar dio meča igrala sa igračem manje.

Rumunski portal "Sport" objavio je sastav u kojem je igrala reprezentacija BiH, navela i osnovna dešavanja sa meča, te napomenuo da su igrali igrači iz domaćeg prvenstva.

Za ovu akciju pozvani su samo igrači iz njihovog prvenstva, a među starterima su bila i dva bivša nogometaša iz rumunskog prvenstva: defanzivac Hrvoje Barišić (bivši igrač Sepsi Gheorghe, sada u Zrinjskom Mostaru) i napadač Sulejman Krpić (koji je napustio Astru u junu i sada igra za Tuzla City", navodi se na sajtu.

Isti medij dodaje kako Rumunija i dalje nema selektora, a kako se njihov jedan od glavnih rivala u Ligi nacija već počeo spremati odigravanjem prijateljskog meča.

Podsjećamo, Rumunija u Ligi nacija igra u grupi s BiH, Crnom Gorom i Finskom, a prvi mečevi igraju se u junu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi