Nemanja Anđušić prošao ljekarske preglede

Karijeru nastavlja u Trabzonsporu

Nemanja Anđušić prošao ljekarske preglede

Nemanja Anđušić potpisat će u narednim satima ugovor života s turskim Trabzonsporom!

Za ovog krilnog fudbalera nakon fenomenalne sezone u dresu Mladosti se interesovao veliki broj klubova, ali svoju karijeru će nastaviti u Turskoj, tačnije u tamošnjem prvoligašu Trabzonsporu.

Anđušić i zastupnici nekoliko dana su boravili u Istanbulu na pregovorima s čelnicima Trabzonspora, a dogovor oko transfera je konačno postignut i u ovim trenucima je nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine prošao ljekarske preglede.

"Nakon što prođem ljekarske preglede potpisat ću trogodišnji ugovor", kazao nam je  ranije Anđušić.

Transfer u klub kao što je Trabzonspor predstavlja svakako veliki korak u karijeri za Anđušića, koji je kroz dosadašnju karijeru pored Mladosti igrao još za Leotar, Sarajevo, Olimpik i zenički Čelik.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Klub s obala Crnog mora prethodnu je sezonu završio na četvrtoj poziciji i u sezoni pred nama će se takmičiti u Evropskoj ligi.

Promo

Top Komentari

KRKAN
KOLIKO CE SARAJEVO DOBITI NA IME NAKNADE ZA TRENIRANJE I PROCENAT? DOBIT CE SEBASTIANA KURCA JER NITI ZNAJU NITI UMIJU
0 2
zmijuga.loma
Mali rumeni vlah ce da propadne ko zeton
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi