6

Komentari (6)

Frane
Prate nas i mulestinski mediji koji nemaju veze s ovim natjecanjem... velik si Zrinja. A nemojte vašem njanjajevu sjedati na muku, tek su Atalantu zaboravili sad ih vi na Borussiu podsjećate.
Manager
Pa nisu sporni pravi Hrvati iz Hrvatske i pravi Srbi iz Srbije, problem su ovi wanabe Hrvati i wanabe Srbi iz Bosne i Hercegovine, oni se satrase da dokazu da su Hrvati odnosno Srbi.
Frane
Wanabe bosnjaci nisu kadra pričati o biznisu, meni pradjedu piše Hrvat nemam šta dokazivati tvom mulestinac, osim ako nemaš neki dokument iz perioda 40-45ta onda je i tebi Hrvat.
vence
@Frane bolan, kome je bitno sta si ti, kako se osjecas i izrazavas i izjasnjavas? Budi pekinezer, Marsovac ili Lizalo..Kome bitno? Normalnima sigurno nije. Sutra ce fudbaleri Zrinjskog istrcati na Vila Park i to sigurno jeste veliki dan za fudbal kod nas. I jednostavno je, pisace Zrinjski Mostar (Bosnia and Herzegovina) Nece niko spominjati Hrvate, Srbe, Bošnjake a ni ostale..Zaboga, tome nije mjesto u sportu..ako mislis da jeste, bolestan si..kao i svi koji tako misle.
Ymrader
Frane
Ma nije bitno ni ime ni prezime ni šta jedeš i piješ, s kim se družiš... Najbitnije je da piše BIH pored Zrinjskog :))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.