Novi ugovor za najboljeg strijelca

HŠK Zrinjski potvrdio: Nemanja Bilbija potpisao!

17

Komentari (17)

lalinjo
Velik si Nemanja,a to jasno pokazuje statistika,jer brojevi ne lažu. Neka tebe u Zrinji,prvo puno zdravlja ti želim da nastaviš i dalje tresti protivničke mreže sa istom željom i strašću,i samo IGRAJ DO KRAJA JER TEBE VOLIM JAAAAA
Convicts
Svaka cast,ko zna zna.
Nek_komsiji_crkne_krava
Tako rade pravi i dobro organizovani klubovi. Svidjalo se to nekom ili ne ali kapa dole. Bravo!
Edin Merlin
Potpisao jer nije našao angažman ni u Albanskoj ligi..!
SamoZrinjski
Samo jako i tresi,tresi,tresi mrežu!
Ekspert
121 gol. Niste uračunali Posušje. Čestitke. Puno zdravlja i golova ti želim. MOSA NJAZRI.
Bilbija igra dobro a Petev ga ne zove u reprezentaciji. Kako vidim Zrinjski ce vladati u BH sledeci nekoliko godina.
Noname992
Kralju zašto te to čudi što nije pozvan? Vidiš li da se guraju likovi od kojih će sutra imati postotak od transfera. Bilbija se dokazao, a to što ga ne zovu u repku njima na sramotu.
shzloshzlo
Nogometas-posto vidim da je kod tebe"sledeci", odmah mi postane jasno zasto bi ga trpao u repku.Nakon svega sto je rekoa i ucinio na NACIONALNOJ OSNOVI.E pa onda bi trebali vratiti i Ognjena Vranjesa koji bi repki bio tri puta potrebniji od ovog"golgetera"koji je 30% golova dao iz penala , 50% od "odbitaka"(sto ga pogodi lopta slucajno na putu ka golu, ili ga neko napuca pa on"zabije" gol i slicno) a 20% je njegovo znaje.
Ekspert
Ti si stvarno debil.
shzloshzlo - Ja ne zivim u BH, ja sam u dijaspori, ali kad god nadjem prilike volim znati sta se dogadja u BH, a pogotovo kad je sport u pitanju, pa ako je Bilbija zaista veliki cetalj, onda ga i ne treba zvati u reprezentaciji BH, nisam u toku pa i ne znam, znam samo na osnovu onoga sto neki medii prenose.
ZM1905
Kakvih 30% iz penala, jesi li dobar s glavom? Nađite vi nekog koji ovako "odbitke" zabija...
UM1905ZM
Shzlokane petak je,a ti o Zrinji i Bilbiji...Prejaki smo majke mi
Deepy
Pričaš gluposti. Već jednom sam pisao o Nemanji, a ti ko mutav. Dakle nijedan nikad nije pogodio toliko puta. Ni jedan. Koliko je zabio iz penala? Lažeš,a nos samo raste, nemilosrdno raste, Pinokio je za tebve mala maca. . 30%? Dedera reci koliko je bilo iz penala? 10?11? Da je sve iz penala dao toliko, a nije, nego je dao svega 5 od svojih 31. I matematika ti grozno ide, s ovim upisom i to potvrđuješ. Zapamti i ne seruckaj. Druga stvar, uz 31 gol imao je 7 asistencija. Opet da rezimiramo, zabio je i bez penala 26 golova, a od davne 2002./2003. pa sve do danas, dakle u 20 i kusur godina PL BiH prije Nemanje sa 24 gola na vrhu je bio Obuća. Da, Obuća je ukupno zabio 24 i bio prvi strijelac u povjesti PL BiH. Danas ih Nemanja ima 31. Oduzmi mu 5 iz penala, opet je najveći svih vremena sa 26. Omalovažavaš i dalje. Onda su teško zalutao u sport i vrijeme ti je da se odjaviš sa sportske stranice.
UM1905ZM
Volimo te bola,djeca igraju lopte,i jedan od djecaka dao gol i govori Bilbijaaaa to je dokaz koliko si velik!Stadion cemo po tebi nazvati!
Realist
Bolan djeca po igralistima se samo deru Bilbijaaaaa.
burazengija
Svaka tebi cast ljudino, nije mala stvar ovo nebitno da li te vole ili mrze... Kapa do poda..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.