Sjajni napadač Zrinjskog govorio za SportSport.ba

Bilbija: Reprezentacija? Zaslužujem poštovanje koje nemam!

14

Komentari (14)

mehamda
Ko covjek si nula smradu ..ognjen todorovic je za tebe gospodin bio i ostao
user1605368976
Lako je zabijati golove u PL .Valjda dobiješ poziv u reprenzentaciju da vidimo koliko vrjediš. Kod nas su sve zvijezde u timu a sa ovakvim zalaganjem na terenu dogurali smo u rang sa Luxemburgom.
K79
hajde sta kmezi dobit ce poziv sad kad se bude islo u SAD pa cemo vidjeti koliko moze a po meni ne može mnogo al u svakom slučaju treba uvijek pozvati nekoga iz domaćeg prvenstva ako nista onda radi motivacije ostali igraca iz lige bitno je da ovi mladi vide da se i iz nase lige moze do reprezentacije
Arnel925
Definitivno zaslužuje poziv. Mislim da je tu blizu. Trenutno ima puno napadača, ali on bi bio dobar za reprezentaciju to je sigurno. Uvijek je borben i bio bi sigurno i sad.
histereza
E moj Nemanja.
lalinjo
Nzm kakve veze ima što čovjek nije uspio u Koreji ili što igra možda najgoru ligu u Evropi(ja se sa time ne slažem,ali eto),ali Bilbija je igrač koji igra u kontinuitetu jako dobro već duuugo vremena i to nisu penali ili nešto slično,pogledajte golove koje je dao i na koji način,samo kod nas u BiH se to ne poštuje,ako si najbolji na svojoj poziciji onda zaslužujueš i poziv repke,svi ostali koji kažu ili pišu drugačije od toga se ne razumiju u nogomet. Sportski pozdrav
burazengija
Zasluzio poziv u najmanju ruku makar za ove prijateljske susrete, kvalitetan a i iskusan napadač. Isto tako ako uzmemo u obzir da cemo plakati kad Edin ode moze svako sansu dobiti pogotovo on i gori od njega su dobijali pozive.
lalinjo
Vidiš po minusima kako istina boli,samo što ovi šta lupaju minuse to sve gledaju sa političke i nacionalne strane i zato nema,a niti će ikada biti napretka,barem neće za našeg života.
KviskoKvesic
Nema mjesta zato sto igra za HŠK ZRINJSKI a da je u bilo kojem drugom klubu on i mnogi drugi bi igrali.u repki nemani jednog igrača koji je bolji od njega pa ČORLUKA ITD.Žalosno i zato se cudimo kad izgube pola se drzave raduje a isto tako kad pobijede pola drzave se raduje to je realnost
CrveniKakanj
Hajde momak saberi se, nisi mogao ostati u Koreji u nekom prosjecnom klubu, mogao bi igrati u reprezentaciji San Marina.
velezovac
Druže igraš najgoru ligu u Europi i imas 30 kuka,cudo se Barcelona ne zanima za tvoje usluge..
bk123
eto Ovčina zaslužuje poziv, nezna jeli pošo il' došo.. al nek igraju takvi zato i jesmo gdje jesmo...iz tebe govori mržnja samo zato što je Nemanja i što igra u Zrinjskom a ne to što iskreno misliš da nije zaslužio poziv...
velezovac
Iz ove lige ne zasluzuje niko poziv,jedina je to istina.. bez obzira kako se zvao... pokazu to uvijek,ja ne znam jos ni jednog da je zaigrao iz premijer lige i pokazao se u repki..
user1631778354
Brat moj baš ti je dobra gramatika
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti