Ofanzivac Plemića zasad igra možda i najbolju sezonu karijere

Nemanja Bilbija: Zaslužio sam priliku u reprezentaciji!

19

Komentari (19)

Saad
Ma za kakvu reprezentaciju ti da igras momak???????? Pizda vam materina bezobrazna....uvate vas kvazimenadzeri u sprezi sa trenerom i predsjednikom kluba i guraju guraju guraju namijestaju penale slobodnjake....na kraju das par golova i hoces u reprezentaciju dok pomenuti trljaju ruke i uoiru s novinarima da te se zovne kako bi nedaj boze neko zagrizao udicu pa te platio....More mars u pizdu materinu ti i slicni tebi....odbi od reprezentacije!!!!!
Saad
Rigel
Četnička govna nam ne trebaju u repci. Mrš preko Drine.
StopGovoruMrznje
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez vulgarnosti, seksizma, huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani.
Mr.Balboa
Neka tebe kod Bake,tu ti je najbolje a ima Bosna igraca jos koji jedva cekaju da zaigraju srcem I samo jos Sranjesa da maknemo bit ce onda momci u repki koji zele da igraju cistog srca,a ovi drugi nam ne trebaju apsolutno Nikad za NIKAD!!!
Romario 77
Šteta, da je pametniji sigurno bi više dogurao. Jeste nacionalista i to nigdje ne pije vode.Horde su mu davale podrsku kad je bio na Kosevu ali ocigledno covjek ne cijeni i da ce uvijek biti mali covjek kome BH lig vrh i kraj price
adem kozic
Hajrovića nije zvao a da tebe zove HAHAHAHAH
Novak Profilćić
tko je taj hajrović?
casimiro
Jesi al za rep srbije.kad treba karijeru da gradite i da se prodate tu ste uvjek.a u svakoj drugoj situaciji pljujete po drzavi.u rs pa igraj.
karlhajncbrazzzo
Neka igra za reprezentaciju RS-a.
HRASNO_1921_HRASNO1921
Mozes samo sanjati i to iz dva prosta razloga, prvi i glavni zato sto si nacionalista i fašista sa dna kace koji je Željinim igracima u BL. konkretno Adilovicu i Bogicevicu psovako majku balijsku, i to Bogicevicu koji je iz mijesanog braka i kome su cetnici u Rogatici 1992. ubili oca, a drugi sto jednostavno nisi kvalitet za reprezentaciju, jer da jesi uspio bi nakon Sarajeva i otisao vani negdje, dakle fašisto flautaj ga i sjedi gdje jesi ...
Edward NewGate
jel ovo onaj sto je psovao balijsku majku jednom igracu Zelje mislim, na utakmici Borac vs Zeljo? i on bi u repku?
Ismet_Hadziosmanovic
Imal' kakav dokaz za to? Dobar igrac
Lik
Da pratis znao bi
Ismet_Hadziosmanovic
Pratim Klis iz Buturovic polja
Edward NewGate
naravno da imam licno sam mu procitao s usana kao i mnogi drugi. samo su neki zaboravili.
Edward NewGate
naravno da imam licno sam mu procitao s usana kao i mnogi drugi. samo su neki zaboravili.
Novak Profilćić
Ismet_Hadziosmanovic
Bravu jedan,nemoj lagit
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.