Nemanja Bilbija završio epizodu u Južnoj Koreji, vraća se u Premijer ligu?

Bh. napadaču ističe ugovor

Nemanja Bilbija završio epizodu u Južnoj Koreji, vraća se u Premijer ligu?

E. Čaušević

Isusni bh. napadač Nemanja Bilbija je prema svemu sudeći okončao svoju epizodu u dalekoj Južnoj Koreji. 

Bilbija je početkom ove godine odlučio napustiti mostarski Zrinjski i potpisati za Gangwon iz Južne Koreje. Ovaj 29-godišnji napadač potpisao je ugovor do kraja ove sezone i kako stvari stoje neće ostati u ovom klubu.

Bivši napadač Zrinjskog nije odlučio produžiti saradnju s ovim klubom iz Južne Koreje i najvjerovatnije ćemo ga u drugom dijelu sezone ponovo gledati u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Sigurno da su mnogi klubovi zainteresovani za dovođenje Bilbije jer je on u prethodnim sezonama bio jedan od najboljih igrača u ligi. Bilbija je s dosta uspjeha igrao za Zrinjski, a u BiH je još nastupao za Sarajevo i Borac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bit će zanimljivo vidjeti šta će Bilbija odlučiti oko nastavka karijere, te da li će se nakon godinu dana vratiti u Premijer ligu. Bilbija je prethodne sezone odigrao svega devet utakmica za Gangwon, te je uspio postići tri gola i upisati jednu asistenciju.

Top Komentari

nijepoznat
moze malo sad u Vrapcice
2 8
Arnel925
Propali BIH talenat. Nažalost nikad se nije snašao van naši granica. Inače dobar je uvijek bio igrač na našim livadama
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi