Nemanja Bilbija konačno zaigrao i odmah zabio gol za Gangwon

Ulsan Hyundai slavio sa 2:1

Nemanja Bilbija konačno zaigrao i odmah zabio gol za Gangwon

E. Čaušević

Bivši napadač Zrinjskog, Nemanja Bilbija, konačno je počeo igrati u dresu južnokorejskog Gangwona.

Bilbija je početkom ove godine napustio Zrinjski i odlučio je karijeru nastaviti u dalekoj Južnoj Koreji u dresu Ganagwona. Međutim, bh. napadač se nije baš naigrao i većinu mečeva uopšte nije bio u konkurenciji.

Ipak, Bilbija je u prethodne dvije utakmice dobio povjerenje trenera i našao se u početnom sastavu. On je to iskoristio u današnjem meču protiv Ulsan Hyundaija kojeg je njegov tim izgubio sa 2:1.

Bilbija se nakon dugo vremena uspio upisati u listu strijelaca kada da je u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena bio precizan s bijele tačke za 2:1 što je bio i konačan rezultat utakmice.

Ulsan Hyundai je lider i ide ka tituli, dok je Gangwon peti sa 49 bodova u doigravanju za prvaka Južne Koreje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije