Nemanja Matić na ljekarskim pregledima u Manchesteru

Od srijede igrač Uniteda

Nemanja Matić na ljekarskim pregledima u Manchesteru

Edmir Škorić

Nemanja Matić nikada bliže nije bio izlaznim vratima Chelseaja i već je poznato gdje će nastaviti karijeru.

Zahvalni veznjak puno je toga dao Chelseaju, no u novoj sezoni za Srbijanca nema mjesta u startnih 11 aktuelnog prvaka Engleske, pa ga je klub odlučio prodati. Ni manje, ni više nego Manchester Unitedu i bivšem treneru Joseu Mourinhu.

Menadžer Uniteda cijeni i dobro poznaje Matića, pa je odlučio da ga kuppi za 40 miliona funti, a posljednje informacije kažu da će on u srijedu otputovati u Manchester na ljekarske preglede, nakon čega će i zvanično potpisati ugovor.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sedmično će Matić na Old Traffordu zarađivati 90.000 funti i očekuje se da zauzme mjesto u startnoj postavi engleskog kluba koji je u prošloj sezoni osvojio Evropsku ligu i na taj način izborio Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti