Matić Pogbi: Ne možeš se tako obući

Čiji stajling je bolji?

Matić Pogbi: Ne možeš se tako obući

Edmir Škorić

Paul Pogba je jedan od onih igrača koji, poput NBA zvijezda, privlače veliku pozornost zbog načina odijevanja.

Veznjak Manchester Uniteda je često u centru pažnje zbog svog imidža i zbog načina na koji se predstavlja javnosti. S druge strane, njegovi neki saigrači poput Nemanje Matića imaju daleko drugačiju svijest o odijevanju.

Matić je kroz šalu upitao Francuza da li je moguće da se tako oblači, a kasnije je Juan Mata objavio story sa fotografijom dvojice saigača i upitao navijače čiji stajling je primjereniji i bolji?

Naravno, sve ovo je samo djelić stvari koje prikazuju sjajno raspoloženje i dobru atmosferu u svlačionici Uniteda nakon fantastičnih partija i dolaska na drugo mjesto na tabeli sa jednakim brojem bodova i utakmicom manje od vodećeg Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi