Nemanja Tomašević potpisao za TSC

Ugovor na tri i po godine

Nemanja Tomašević potpisao za TSC · Zvanično

M. Šljivak

Nemanja Tomašević novi je igrač TSC-a iz Bačke Palanke.

Ovaj 21-godišnji fudbaler je, kako je to SportSport.ba i najavio, potpisao ugovor sa srbijanskim timom u čije redove dolazi iz tuzlanske Slobode.

Tomašević je sa TSC-om potpisao ugovor na tri i po godine, a Slobodi će pripasti određeno obeštećenje i procenti od narednog transfera.

"Zahvaljujem se FK Sloboda na pruženoj šansi, prije svega stručnom štabu na čelu sa Gradimirom Crnogorcem. TSC je stepenica više u mojoj karijeri, radi se o jednom od naorganizovanijih klubova u našoj regiji", istakao je za SportSport.ba sada već bivši igrač Slobode.

Nemanja Tomašević
Nemanja Tomašević FK Sarajevo FK Sarajevo Pozicija: DF

Statistika

0 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nemanja je protekle polusezone igrao zaista sjajno. Nastupio je u 19 utakmica i ostvario je učinak od jednog gola i dvije asistencije.

TSC je nakon prvog dijela sezone na osmom mjestu srbijanske Super lige. Na kraju dodajmo da je transfer realiziran u saradnji dvije partnerske grupacije, Kalastars i Besttransfers.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1593509319
Ni slucajno da se napise koji transfer i koji procenti . Klubovi prave milionske transfere pa objave a nasi kokosari par giljada pa mute
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi