3

Komentari (3)

GAZIJASAISTOKA_
Neka te GDHE JESI...Bolje da neki NAS IGRAC uzme 7-8 stoja, nego da se tebi gurne 2000 eura za MJESEC, a realno PROSAO JE TVOJ VOZ, eventualno da igras za Krupu ili mrtvi Radnik...
BordoSarajevo78
Kakav je to naslov? Vraća li se Zlatković u BiH? "Spreman sam..." Prvo dio, vi nas pitate da li se vraća? Jel vi nas trebate informisat ili ispitivat da li se neki igrač vraća u našu ligu? Drugi dio je odgovor na pitanje iz prvog dijela? Pojašnjenje? Škoriću, uozbilji se.
pjanke.sa
Dobar je Skoric, nije ko onaj Causevic, obrise ti komentar. Ali sa druge strane i prihvati kritiku pa promijeni naslov. Vidjecemo mozda ce i Skoric doci tobe.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.