Vraća li se Nemanja Zlatković ponovo u BiH? "Spreman sam..."

Čeka na novi angažman

Vraća li se Nemanja Zlatković ponovo u BiH? "Spreman sam..."

E. Škorić

Iskusni srbijanski nogometaš Nemanja Zlatković (32) trenutno je slobodan igrač i čeka nove izazove.

Zlatković je igrao za Dinamo iz Pančeva, a sada samostalno trenira i sprema se za nastavak sezone, no još uvijek nije poznato u kojem će klubu igrati.

Iako je bilo određenih kontakata i pregovora, ovaj defanzivac i dalje je na čekanju. Ne isključuje se mogućnost da se vrati u BiH, gdje je već uspješno nastupao najprije u Sarajevu, zatim u Radniku, Tuzla Cityju i Čeliku.

Ponikao je na Marakani i igrao je za mnoge klubove kao što su Zemun, Žilina, Diagoras, Zlin, Panachaiki, Javor, Voždovac, Novi Pazar...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dakle, igrač je to koji ima bogato iskustvo i koji i dalje može mnogo da doprinese bilo kojem timu koji ga angažuje.

"Održavam kondiciju, spremam se, kako bih mogao brzo reagovati na bilo koji izazov. Ima određenih kontakata, ali nisam još donio konačnu odluku", poručio je Zlatković kratko u razgovoru za SportSport.ba.

Top Komentari

GAZIJASAISTOKA_
Neka te GDHE JESI...Bolje da neki NAS IGRAC uzme 7-8 stoja, nego da se tebi gurne 2000 eura za MJESEC, a realno PROSAO JE TVOJ VOZ, eventualno da igras za Krupu ili mrtvi Radnik...
5 4
BordoSarajevo78
Kakav je to naslov? Vraća li se Zlatković u BiH? "Spreman sam..." Prvo dio, vi nas pitate da li se vraća? Jel vi nas trebate informisat ili ispitivat da li se neki igrač vraća u našu ligu? Drugi dio je odgovor na pitanje iz prvog dijela? Pojašnjenje? Škoriću, uozbilji se.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi