Nember: Nije isključeno da Zukanović ostane u Chievu

Sportski direktor Chieva

Nember: Nije isključeno da Zukanović ostane u Chievu

U posljednje vrijeme mediji u Italiji svakodnevno izvještavaju o interesovanju Intera za Ervina Zukanovića.

Iako su bh. reprezentativac i njegovi agenti već održali dva sastanka sa predstavnicima Intera, posao oko prelaska na Giuseppe Meazu još uvijek nije dovršen. 

"U ovom trenutku ne postoji ništa novo u odnosu na raniji period. Pregovori postoje, ali sastanci sa predstavnicima Intera nisu presudni. Neke se stvari mogu završiti i putem telefona", kazao je Luca Nember, sportski direktor Chieva, a potom dodao:

"Nije isključeno ni da Zukanović ostane u Chievu. Ako se to dogodi, mi ćemo biti mnogo sretni."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim Intera, za usluge Zukanovića zainteresovani su i Udinese, odnosno Fiorentina.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.