Nemoćni Inter spašavao bod protiv Sassuola
Mauro Icardi i društvo jednostavno ne znaju da igraju bez publike i protiv Sassuola

Bez pogodaka na Meazzi

Nemoćni Inter spašavao bod protiv Sassuola

Edmir Škorić

Nogometaši Intera osvojili su samo bod u meču protiv Sassuola u 20. kolu italijanske Serije A.

Sassuolo je jedan od najgorih rivala za Inter i to se pokazalo i večeras. Inter je bio bezidejan, nemoćan, na kraju je osvojio samo bod, pošto su mreže mirovale.

I dok su domaći nogometaši nešto i pokušavali u prvom dijeu, mada su gosti djelovali opasnije u svojim napadima, u nastavku je Inter u potpunosti djelovao uspavano.

Možda se za to može okriviti i nedostatak publike zbog suspenzije izuzev jednog dijela djece koja su imala pravo da budu na tribinama, ali definitivno je Inter bio slabašan i izuzetno indisponiran.

Mauro Icardi i društvo s ovim bodom ostaju treći, ali naravno da je svima u glavi prije ovog meča bila pobjeda. Po svemu prikazanom, Inter je večeras nije zaslužio.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi