Skriniaru novi ugovor u Interu i znatno veća plata

Nagrada za sjajne igre

Skriniaru novi ugovor u Interu i znatno veća plata

Italijanski mediji pišu kako je Milan Skriniar dogovorio produženje saradnje sa Interom. 

Skriniar je na Meazzu stigao 2017. godine, njegova karijera konstantno ide uzlaznom putanjom, a danas kada je nezamjenjiv u prvoj postavi Intera sve je više i klubova koji bi ga željeli u svojim redovima.

Ipak, čelnici Intera odlučili su se osigurati tako što su Skriniaru dali novi ugovor do ljeta 2023. godine, uz značajno povećanje plaće, a posao bi trebao biti ozvaničen narednog mjeseca.

Ovaj češki nogometaš je, tačnije, dobio povišicu sa miliona na tri miliona eura po sezoni i godinu dana duži ugovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U svojoj dosadašnjoj karijeri Skriniar je prije nego što je došao u Inter igrao za Sampdoriju, Žilinu i Zlate Moravce.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi