Wanda Nara potvrdila: Mauro Icardi potpisuje novi ugovor s Interom

Nema više dilema

Wanda Nara potvrdila: Mauro Icardi potpisuje novi ugovor s Interom

E. Škorić

Wanda Nara, supruga Maura Icardija, obradovala je sve navijače Intera.

Već mjesecima traje saga oko eventualnog ugovora Maura Icardija u Interu, a njegova supruga i ujedno zastupnica Wanda je sada potvrdila da je po tom pitanju sve već riješeno.

Ona je izazvala kontroverzu izjavom ranije ovog mjeseca da postoji "velika udaljenost" između ponude kluba i zahtjeva kapitena, no u međuvremenu se sve izgladilo i Icardi će potpisati novi ugovor s milanskim timom.

"Nemojte da brinete, potpisat će novi ugovor. Nema nikakvih problema, Inter želi zadržati Maura", kazala je Wanda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prethodno je tvrdila da ga zovu veliki klubovi poput Real Madrida, što je vjerovatno i tačno, a na taj je način Wanda svakako samo željela da digne za koji milion plaću svom suprugu u novom ugovoru.

Icardi i dalje ima klauzulu o oslobađanju u ugovoru u vrijednosti od 110 miliona eura i može se aktivirati samo od 1. do 15. juna, ali to bi se moglo "srediti" u novom ugovoru, odnosno ili ta klauzula neće postojati ili će Inter podebljati taj iznos.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosniaForeverKladusa
A majku joj hebem vise , ili je vijest o njoj ili o Karleusi, ma ajde...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi