"Nemoguće je zamisliti da postoji neko bolji od Messija"

Komentar igrača Alavesa u centru pažnje

"Nemoguće je zamisliti da postoji neko bolji od Messija"

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su deklasirali Levante na gostovanju sa 5:0, a još jedan fantastičan meč odigrao je Lionel Messi.

Argentinac je kapitenski vodio svoj klub do nove pobjede, a svojom igrom još jednom je oduševio fudbalski svijet. Messi je na ovom meču zaslužan za svih pet golova svog kluba što se jako rijetko viđa na fudbalskim terenima.

Kapiten Barcelone je postigao hat-trick, a također je upisao i dvije asistencije za preostala dva gola katalonskog kluba. Nakon ovog meča Twitter je "gorio" od komentara, a u centru se našao komentar igrača Deportivo Alavesa, Ibai Gomeza.

"Razumijem da postoji puno ljudi koji to ne mogu reći javno. Kada bi svako ostavio po strani boje kluba kog brani i bio objektivan, nemoguće je zamisliti da postoji neko ko misli da Messi nije najbolji", rekao je Gomez.

Promo

Top Komentari

Enchy
Mersudin Ahmetović!
21 6
izvoristine
Ma jok Real je postavio Modrica da je bolji.
14 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi