Igrač iz Srbije hit na internetu zbog izjave: "Pojačali su se nekim igračima, ali nisu to igrači..."

Na kraju mu se sve obilo o glavu

Igrač iz Srbije hit na internetu zbog izjave: "Pojačali su se nekim igračima, ali nisu to igrači..."

E. Čaušević

Mladi srbijanski fudbaler Nenad Kačar postao je hit na društvenim mrežama zbog svoje izjave.

Kačar inače igra za srbijanskog niželigaša ekipu Dubočice, a izjavu je dao pred okršaj protiv Sremske Mitrovice, te je na zanimljiv način odlučio da ismijava igrače protivničkog tima.

"Oni su jedna slabija ekipa, pojačali su se malo nekim igračima, ali nisu to igrači. Idemo po tri boda. Prošla utakmica, falilo je nešto... Završnica, a sad sam tu ja, idemo da uzmemo sva tri boda", rekao je Kačar pred meč.

Međutim, njemu se ova izjava itekako obila o glavu jer je ekipa Dubočice poražena sa 3:0, a Kačar je iz igre izašao već nakon prvog poluvremena.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Kačar je inače igrač Radničkog iz NIša, ali je ovaj 18-godišnjak stigao u Dubočicu na posudbu do kraja sezone.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CHYZzgGBCSv/[/instagram]

Top Komentari

Vrana
Meni ovaj narod isti cigani
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi