Lalatović protiv svoje Crvene zvezde: "Oteto - prokleto"

Kontroverzni stručnjak

Lalatović protiv svoje Crvene zvezde: "Oteto - prokleto"

M. Šljivak

Trener Mladosti GAT Nenad Lalatović bljuvao je vatru nakon što je njegov tim danas poražen na gostovanju kod Crvene zvezde. Bilo je 4:2 za beogradski tim, a Lalatović je bijesan zbog odluka sudija u ovom meču.

Crvena zvezda je uz dosta problema savladala Mladost GAT. 4:2 je bio konačan rezultat meča, a Nenad Lalatović nije zadovoljan onim što su sudije radile.

Veliko je nezadovoljstvo izrazio kontroverzni stručnjak, posebno nakon intervencije video tehnologije i penala koji je dosuđen za Crvenu zvezdu u finišu prvog poluvremena.

"Prvo poluvrijeme neću da komentarišem suđenje. Da li je trebalo da bude crveni karton, penal... Ali ono što je oteto, to je i prokleto. Uvijek bilo i biće".

"Drugo poluvrijeme je Zvezda bila bolja i čestitam im na pobjedi", poručio je Lalatović.

Mladost GAT čeka teška bitka za opstanak. Trenutno su na posljednjem mjestu sa 18 bodova i Lalatović ima ogroman zadatak pred sobom.

S druge strane Crvena zvezda je već prvak. Niko ih ne može zaustaviti na putu do titule prvaka i dominacija je nastavljena.

Mnogi misle da je Zvezda uz pomoć sudija daleko ispred svih. Dosta je bilo kontroverznih odluka, ali i konkurencija je realno izuzetno slaba.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Nenad Lalatović je dijete Crvene zvezde. Za ovaj klub je igrao od 1996. do 2002. godine nakon čega je otišao u redove ukrajinskog Shakhtara iz Donetska.

Kao trener je beogradsku ekipu vodio u sezoni 2014/2015, ali se potom povukao jer je, po njegovim riječima, odbio da mu drugi sastavljaju ekipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi