17

Komentari (17)

koraj
Zasto se stalno pise o ovom klovnu???
Chico
Naslov sportsporta nadrogiran, djubretarski... sreca pa raja ne nasjeda jer smo igrali protiv Vicinih pulena, al znam da jedva cekate da trener nekog drugog kluba na Kosevu izjavi da su oni sami poklonili Sarajevu pobjedu.
Chico
Selam iz Teherana LALATEEE
HUNTER
Cijelo selo šmrče bijelo...
Unikat
Sudjenje 70-30 u korist domaćina, Borac bez prilike, osim kod poklonjenih prekida. Objektivnost narkomančine na nivou. Sarajevo šampion!
Gasirotti
Čovjek izjavio "zaslužena pobjeda Sarajeva" ZAŠTO LAŽETE, JE*O VAS KLIK!
1946
reko je da je borac poklonio pobjedu, glupane
nmiro
Sredit ce ovo vico
DadiG
Makar je rekao da je pobjeda Sarajeva zaslužena. Ja po naslovu mislio da su sudije poklonile pobjedu
damir83
Lala trči po liniju, već je spremna!
vence
Oj, Borac. Oj, Nenade!
Siki_sa
Vidi se da je drogiran, lik je nula od trenera, lik je podcjenio ligu, lik osim izjava da voli rs, banja luku ništa ne zna da kaže
King_Kenny
@Siki_sa ...nikakav trener,ali umisljen...definitivno podcijenio nasu ligu koja nije nista slabija od srbijanske izuzmemo li rezimske klubove Zvezdu i Partizan u koje je drzava sprcala desetine miliona eura...vidi se da je nervozan jer se obrukao,prvo protiv onih ribara,a sada i u nasoj ligi...
NED1987HzSA
Crkni keru smrdljivi, idi truHni u sumskoj republici
nedoni46
Mi vama poklonili gol, vi nama 3, fer i posteno
pjanke.sa
Hvala im vala ako su poklonili :-)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.