Nenad Lalatović "nestao" nakon utakmice u Modriči

Srbijanski stručnjak nije želio dati izjavu za TV

Nenad Lalatović "nestao" nakon utakmice u Modriči

E. Škorić

U prvom kolu Premijer lige BiH Sloga je ugostila Borac i osvojila historijski bod.

Nepotpuno prvo kolo donijelo je dosta uzbuđenja, a posebno zanimljivo bilo je u Modriči večeras u duelu Sloge i Borca. Iako su Banjalučani vodili 2:0, na kraju su osvojili samo bod jer je domaći tim stigao u nastavku do 2:2.

Ovo je još jedan težak udarac za Borac, naročito za srbijanskog trenera Nenada Lalatovića, koji već na startu gubi konce. Prvo eliminacija iz Evrope od "amatera" sa Farskih otoka, a onda remi u utakmici gdje je Borac bio apsolutni favorit.

Užasan početak Borca u sezonu, a Lalatović će se suočiti sa novim kritikama, iako mu uprava Borca i dalje pruža podršku, vjerujući da će s vremenom stvari doći na svoje.

No, čini se da je sam Lalatović jako ljut i razočaran nakon novog kiksa, pa nije želio stati pred kamere.

Iako se nakon svakog meča u Premijer ligi uobičajeno daju izjave za TV, Lalatović je odbio komentarisati, čime je iskazao svoju slabost. U Srbiji je uglavnom pravio šou na press konferencijama i pred kamerama, ali čini se da mu sada baš i nije do toga...

Za razlilku od Lalatovića, Zoran Ćurguz je ispoštovao protokol i stao pred kamere kako bi dao izjavu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čestitao bih mojim igračima na igri u drugom poluvremenu i historijsom bodu. Prvo poluvrijeme nismo bili dobri, pritisak je bio preveliki. Koliko god smo raidli na tome, nismo igračima uspjeli dočarati šta će biti na terenu. Dogovorili smo se na poluvremenu da odigramo agresivnije i čvršće. Borac je dominirao u prvom dijelu, ali smo mi kasnije dali dva fina gola i možemo biti zadovoljni s onim što smo pokazali na premijeri", rekao je Ćurguz, koji je potom komentarisao duel koji slijedi protiv Leotara.

"Sigurno da je to utakmcia u kojoj moramo da pokušamo ostvariti pobjedu. Leotar je ekipa koja je u rangu s nama, a mi ćemo biti jači za nekoliko igrača. Nadam se da ćemo do tada biti spremni i da ćemo napraviti dobar rezultat".

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

EmirEmir111
Zalutao u premijer ligu.
6 2
user1582467886
Stvarno,možemo se zezati,sli čovjek "VEZE"nema.Ali je dobar "demagog".
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi