Nenad Marković novi trener Pinar Karsiyake

Proslavljeni bh. košarkaš

Nenad Marković novi trener Pinar Karsiyake

Nenad Marković pronašao je novi angažman u Turskoj. 

Proslavljeni bh. košarkaš (48) je nakon sporazumnog raskida ugovora sa Trabzonsporom pronašao novi klub, a danas je zvanično potvrđeno da je to Pinar Karsiyaka koja spada u red najorganizovanijih klubova Turskoj. 

Marković je sa Pinar Karsiyakom potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom produženja na još godinu dana, a na klupu ovog kluba dolazi kao zamjena za Ufuka Sarıcu.

Inače, Markoviću je ovo peti angažman u dosadašnjoj trenerskoj karijeri i ranije je vodio sarajevsku Bosnu, Panionios, KAOD i Trabzonspor. Jedno vrijeme je bio i selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi