Nokaut u Humskoj: Srbijanac u dresu kiparskog kluba ''patosirao'' fotografa

Otkrio je i zašto

Nokaut u Humskoj: Srbijanac u dresu kiparskog kluba ''patosirao'' fotografa

Admin Čaušević

Nekoliko skandala obilježilo je revanš susret 3. pretkola Europa lige između Partizana i AEK Larnace. 

Utakmica u Beogradu je okončana rezultatom 2:2 što znači da su naši Kenan Pirić i Hrvoje Miličević izborili play-off i sada su na korak od grupne faze.

Poslije utakmice Grobari su doveli igrače Partizana, skinuli im dresove i tjerali ih da pjevaju: "Uprava, napolje" i to zbog nezadovoljstva cijelom situaciojm u klubu.

Istovremeno se dešavao još jedan skandal i to sa Nenadom Tomovićem u glavnoj ulozi. Riječ je o bivšem reprezentativcu Srbije koji nastupa za Kiprane.

Nakon što je odsviran kraj, Tomović je tražio jednog od fotografa, a kada ga je ugledo potrčao je prema njemu i brutalno ga nokautirao.

Oglasi

Nakon toga su ga zaustavili saigrači, dok su fotografi koji su se nalazili u blizini snimli cijeli incident pa je video ubrzo postao viralan.

Poslije utakmice iskusni defanzivac je i objasnio zašto se odlučio za ovaj zaista skandalozan potez.

"Ne bih nikad tako odreagovao, ali mi je taj čovjek cijelo drugo poluvrijeme psovao djecu cigansku i vrijeđao me konstantno.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

"Da mi nije pominjao djecu nikad ne bih reagovao. Morao sam da odreagujem jer mi je dirao porodicu. Igrao sam u Zvezdi, i ranije sam trpeo uvrede i ostajao imun, ali ne dam na djecu", poručio je Tomović.

Fudbaler koji je u dresu Srbije skupio 22 nastupa poznat je i ljubiteljima Serije A pošto je nastupao za Genou, Lecce, Fiorentinu i SPAL.

Top Komentari

Mostarac94
Majmun
2 1
Tmm1987
Čuj brutalan nokaut, frajer ga samo gurno rukama, e moj novinaru debilu
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi