Nenin Pinar saznao ime protivnika u četvrtfinalu Lige prvaka

Protiv Venezije za Final Four

Nenin Pinar saznao ime protivnika u četvrtfinalu Lige prvaka

A. Beganović

Pinar Karsiyaka, turska košarkaška ekipa koju s klupe predvodi bosanskohercegovački stručnjak Nenad Marković saznao je ime protivnika u četvrtfinalu Lige prvaka.

Jedno od najprijatnijih iznenađenja Lige prvaka, Pinar Karsiyaka u osmini finala je seznacionalno savladao Bešiktaš, a u četvrtfinalu će snage odmjeriti protiv Venecije koja je u osmini finala bila bolja od Avellina.

U ostalim susretima četvrtfinalu sastaju se ASVEL i Iberostar Tenerife, Banvit i MHP Riesen, te Monaco i Dinamo Sassari.

Prvi susreti na rasporedu su 21. i 22. maja, dok su revanši sedam dana kasnije, a Final Four igra se od 28. do 30 aprila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi