Neobičan napad na sudiju koji je uništio Hajduk u finalu Kupa
FOTO: Sportske Novosti - Jutarnji List

Navijač Hajduka oči u oči sa sudijem Zebecom

Neobičan napad na sudiju koji je uništio Hajduk u finalu Kupa

S. Mlaćo

U komšiluku se još uvijek nisu smirile strasti nakon finalnog meča Kupa u kojem je Dinamo savladalo Hajduk sa minimalnih 1:0.

Splićani su nakon meča bili razočarani suđenjem glavnog sudije tog meča Marijom Zebecom, koji je po njihovom mišljenju bio ključna figura Dinama na putu do trofeja.

Navijači Hajduka su razočarani, žele sudije iz inostranstva u HNL-u, a jedan od njih je otišao malo dalje i napravio gotov nevjerovatan potez.

Kako piše dalmatinskiportal.hr, jučer je jedan od navijača Hajduka je u zagrebačkom kafiću prišao sudije Zebecu koji je sjedio u društvu kolega Jovića i Mlakara, te je počela verbalna rasprava.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Navijač Hajduka je prethodno naručio mineralnu i bocu vina, te zatim polio trojku i napustio kafić.

Nije poznato da li je još uvijek policija pronašla fana Hajduka koji se očigledno nije mogao suzdržati...

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi