Šehić se vraća sa posudbe, a zatim napušta Hajduk?

Nije u planovima struke Splićana

Šehić se vraća sa posudbe, a zatim napušta Hajduk?

Samir Mlaćo

Iza nogometaša Hajduka je još jedna veoma loša sezona.  Splićani su kolo prije kraja zauzimaju tek treće mjesto, a trofeja će se pokušati domoći u finalu Kupa protiv ljutog rivala Dinama.

Splićani su igrali toplo-hladno ove sezone, činilo se da će možda i napraviti čudo te pomrsiti račune Dinamu, međutim to se na kraju desilo.

Izvjesno je i da će doživjeti promjene u igračkom kadru, a siguran u rubrici koja se odnose na one koji će napustiti Poljud je nekadašnji juniorski i mladi reprezentativac BiH Edin Šehić.

Šehić je protekli period proveo na posudbi u Rudaru iz Velenja, gdje je u 13 utakmica upisao i tri pogotka, te dodao dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Na Poljudu navodno ne računaju na 23-godišnjeg Šehića, iako ima važeći ugovor do ljeta 2020.godine.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi