Neobičan potez: Poznati su termini sarajevskog i mostarskog derbija

Igraju se u istom kolu

Neobičan potez: Poznati su termini sarajevskog i mostarskog derbija

Admin Čaušević

U 30. kolu Premijer lige igrat će se dva najveća gradska derbija Premijer lige. 

Utakmica Sarajevo - Željezničar i Zrinjski - Velež će se igrati u istom terminu što je definitivno neobičan potez vlasnika tv prava.

Mečevi na stadionima Asim Ferhatović Hase i Pod Bijelim brijegom su na programu 10. maja, a početak oba meča je zakazan za 20 sati.

Odlučeno je da se derbi Bordo i Plavih momaka prenosi na Arenisport, dok će duel Plemića i Rođenih prenositi My TV.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije derbija Sarajevo će u petak biti domaćin Radniku, a istog dana će i Velež na svom stadionu odmjeriti snage s Rudar Prijedorom.

U sljedećem kolu Zrinski će gostovati Slobodi, dok će Željezničar igrati protiv Borca, ali je upitno na kojem stadionu pošto je stadion Grbavica zauzet zbog utakmica Evropskog prvenstva za djevojke do 17 godina.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Jedan je Ivica Osim! torpeda i veleza na kurtzu nosim
1 10
Iziksaudvicu
STOP TV PRENOSIMA. SVI NA STADIONE :)
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi