Neobičan životni put Ante Rebića: Najviše je nagrabusio Hajduk

Otkrovenje Vatrenih

Neobičan životni put Ante Rebića: Najviše je nagrabusio Hajduk

Ante Rebić prošao je neobičan nogometni put. S 15 je godina Imotski zapazio njegov talent i uzeo ga, i taman kad su trebali ući u kadetsku prvu ligu - ispričao je za Večernji list nekadašnji tajnik nogometne škole NK Imotskog Mate Lešina - Hajduk ga je pozvao na probu. Na kadetski turnir u Bari.

"Kada se vratio iz Italije, njegov otac Boško kazao je kako Hajduk u njegovu sinu Anti ne vidi dovoljno dobar potencijal te kako razočarani dečko ne želi više igrati nogomet!

Ne znam zašto se u Splitu pojavila ta fama o Rebiću, premda me ona ne iznenađuje jer Hajduku su tako pobjegli i Boban i Modrić. Kada sam čuo da se želi ostaviti nogometa, nazvao sam svoju školsku prijateljicu Višnju Žužul i dao im preporuku za Antu, garantirajući za njega, tvrdeći kako se zaista radi o iznimnom talentu. Što je on igrajući za RNK Split i dokazao.

Uspoređujući Rebića iz dječačkih i sadašnjih dana, mogu reći da se uozbiljio i potpuno sazrio i tvrdim vam kako će Ante završiti u nekom od deset najvećih svjetskih klubova", ispričao je Lešina.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Rebić je iz Splita otišao u Fiorentinu za sedam miliona eura, a sada je član Frankfurta s kojim je u protekloj sezoni osvojio njemački Kup. U karijeri je još igrao za Leipzig i Veronu, a svoje prve nogometne korake započeo je u NK Vinjani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi