Neobična dobrodošlica za Ivanovića u Zenitu

"Ludi Rusi"

Neobična dobrodošlica za Ivanovića u Zenitu

  Branislav Ivanović priključio se novom klubu Zenitu na pripremama u Španiji. 

Kapiten reprezentacije Srbije je sa klubom iz St. Petersburga potpisao dvoipogodišnji ugovor, a nakon što se priključio ekipi morao je na prvom treningu da prođe kroz inicijaciju. 

Igrači Zenita su prije treninga pripremili špalir, a Ivanović je trebao proći po sredini. Tu ne bi bilo nikakvih problema da ga igrači nisu počeli šamarati i udarati čim je zakoračio, ali Bane se brzo snašao i u punoj brzini izletio iz 'tunela'. 

Saigrači su pritom uzvikivali ime Antonija Contea, čime su 'peckali' Ivanovića koji je nakon devet godina napustio Chelsea upravo iz razloga što mu italijanski stručnjak u proteklom periodu nije davao minutažu.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi