Neočekivana izjava Kloppa: Nisam mislio da ćemo proći...

Nijemac bio pesimista

Neočekivana izjava Kloppa: Nisam mislio da ćemo proći...

Trener Liverpoola Jurgen Klopp bio je vrlo sretan nakon sinoćnje utakmice proitv Bayern Minhena.

Njegov tim je pobijedio na Allianz Areni sa 3:1 i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka, a Klopp je nakon meča nasmijavao prisutne novinare na press konferenciji.

"Doći ovdje i postići tri gola nije lako. Zapravo, mi smo postigli četiri jer smo i preostali dali mi", kazao je Klopp pa priznao da nije očekivao prolaz:

"Ovo je veliki korak za nas. Velika je stvar što smo Liverpool vratili među evropski top fudbal. Mi svi mislimo da tu ovaj klub i pripada, a večer smo to i dokazali. Sada vidite kako sam sretan zbog pobjede, ali nisam to očekivao. Znao sam da imamo šansu, ali nisam očekivao da će upaliti. Ali, moji igrači su to napravili i to je sjajno", kaže Nijemac.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, Liverpool se sada okreće Premiershipu gdje nastavlja trku sa Cityjem za titulu, a naredna prepreka je gostovanje kod Fulhama.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi