Neočekivano pojačanje: Del Piero se vraća u Evropu

Već ima klub u Španiji?

Neočekivano pojačanje: Del Piero se vraća u Evropu

Legendarni Alessandro Del Piero karijeru bi mogao oživjeti u Španiji, tvrdi dnevnik Sport. 

Iako se činilo da je iskusni Del Piero nakon epizoda u Australiji i Indiji odlučio okončati bogatu karijeru, informacije iz Španije govore da je spreman na još jednoj pokušaj i to u drugoligašu Mallorci.

Zašto Mallorca? Del Piero je u bliskim odnosima sa NBA zvijezdom Steveom Nashom čija je firma otkupila većinski paket ove momčadi i nije isključeno da prvo veliko pojačanje za proljetni dio sezone bude upravo Pinturicchio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nije poznato hoće li Del Piero biti tek figura za privlačenje sponzora ili će mu Nash i društvo povjeriti u neku od uloga u upravi kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi