Neoprezni Mahrez otkrio da napušta Leicester?

VIše ne prati Lisice na društvenim mrežama

Neoprezni Mahrez otkrio da napušta Leicester?

Endin Čaušević

Jedan od najboljih fudbalera aktuelnog prvaka Engleske ekipe Leicestera, Riyad Mahrez, ovog ljeta mogao bi promijeniti sredinu.

Mahrez je u prošloj sezoni bio jedan od najzaslužnijih što je titula prvaka stigla u Leicester. Svojim sjajnim partijama privukao je interes mnogih klubova i teško je očekivati da će ga Leicester uspjeti zadržati u timu ovog ljeta.

U posljednje vrijeme dosta se špekuliše o tome da će ovaj fudbaler svoju karijeru nastaviti u dresu Arsenala. Iako je Ranieri izjavio da bi volio da Mahrez ostane, čini se da se to neće desiti.

Novi potez Mahreza danas je dodatno uzburkao strasti među navijačima Topnika koji željno očekuju Mahreza na Emiratesu. Naime, Mahrez je prestao da prati Leicester na društenim mrežama što je bio znak za uzbunu među navijačima Leicestera. S druge strane, Topnici su sada gotovo sigurni da Mahrez stiže u Arsenal.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mahrez i dalje prati svoje saigrače iz Leicestera, ali više nema traga njegovom još uvijek trenutnom klubu. Naravno, engleski mediji prate svaki korak pa im tako nije promaklo ni to da Mahrez ima manje računa koje prati na Instagramu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi