Ranieri: Mahrezu je bolje da ostane u Leicesteru
EPA

Unatoč ponudi Arsenala

Ranieri: Mahrezu je bolje da ostane u Leicesteru

U Leicesteru se nadaju da će na King Poweru ostati alžirski reprezentativac Riyad Mahrez. 

Alžirac je postao tražena roba na tržištu nakon fenomenalnih nastupa u dresu Leicestera, a unatoč konkretnoj ponudi Arsenala teškoj 50 miliona eura u klubu se nadaju da će on odoljeti novcu i ostati vjeran aktuelnom prvaku.

"Uvjeren sam da će Mahrez ostati. Znam koliko je on dobar igrač i znam da i drugi timovi žele da osvoje Premiership. Ipak, veoma je važno da on ostane u klubu, jer je on jedna od zvijezda ovog tima. Ostali timovi možda imaju više kvalitetnih igrača i možda neće dobijati šansu. Zato je najbolje da ostane u Leicesteru", izjavio je Ranieri, čiju izjavu prenosi Sky Sports. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mahrez je prošle sezone proglašen za najboljeg igrača u Premiershipu. a vrijedi podsjetiti da je prije Leicestera nastupao za francuski Le Havre. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi